Salsa La Grătar

Salsa la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 91 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, frunze de coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Înveliți porumbul, ardeiul jalapeo, ceapa și tăiați ușor părțile roșii cu spray de gătit. Grill porumb și ceapă, acoperite cu capac de grătar, 15 minute sau până la maro auriu, întorcându-se ocazional. În același timp, roșiile la grătar și ardeiul jalapeo, acoperite cu capac la grătar, 8 minute sau până când apar urme de grătar, întorcându-se ocazional.
Scoateți toate de la grătar și răciți 15 minute.
Tăiați boabele de porumb din știuleți; aruncați știuleții. Tăiați grosolan ceapa.
Pulse usturoi și următoarele 2 ingrediente într-un procesor de alimente până la tocat fin.
Adăugați roșii la grătar, ceapă și piper jalapeo în robotul de bucătărie, în loturi și pulsați fiecare lot până se omogenizează bine.
Transferați într-un castron mare. Se amestecă sare și porumb.
Se servește cu coajă de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.