Salsa proaspătă de roșii (Pico De Gallo) necesită aproximativ 6 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 38 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 708 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare și piper, ceapă, ardei iute serrano și suc de lime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Pico De Gallo: Salsa de roșii proaspete, Salsa ușoară de roșii proaspete sănătoase-Pico De Gallo al Observatorului de greutate, și Pico de Gallo-Salsa proaspătă.
Instrucțiuni
1
Pregătiți ingredientele: tocați aproximativ roșiile, ardeii iute și ceapa. Fiți foarte atenți în timp ce manipulați ardeii chile. Folosiți mănuși de unică folosință sau spălați-vă bine mâinile cu săpun și apă fierbinte după manipulare și evitați să vă atingeți ochii timp de câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Puneți deoparte câteva dintre semințele din ardei. Dacă salsa nu este suficient de fierbinte, puteți adăuga câteva pentru mai multă căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dientes De Ajo
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1
Așezați toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama. Pulsați doar de câteva ori, suficient pentru a tăia fin ingredientele și nu suficient pentru a purifica approbe. Dacă nu aveți un robot de bucătărie, puteți tăia fin cu mâna.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă sare și piper după gust. Dacă ardeii iute fac salsa prea fierbinte, mai adăugați niște roșii tocate. Dacă nu este suficient de fierbinte, adăugați cu grijă câteva dintre semințele din ardei iute sau adăugați puțin mai mult chimen măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chimen Măcinat
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dientes De Ajo
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Lăsați salsa să stea o oră (temperatura camerei sau răcită) pentru ca aromele să se combine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
1
Se servește cu chipsuri, tortilla, tacos, burritos, tostadas, quesadillas, pinto sau fasole neagră. Salsa se va păstra la frigider până la 5 zile.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbroul sunt alegeri excelente pentru Pico De Gallo. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.