Salsa de roșii bătută cu chipsuri de Pita la grătar

Salsa de roșii bătută cu chipsuri de Pita la grătar este o vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 45 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de roșii, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Guac de Salsa și chipsuri de Pita, Salată De Avocado Fetan Și Chipsuri De Pita, și Salsa Cruda cu usturoi copt și chipsuri de lime Pita.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu nemetalic, amestecați toate ingredientele salsa. La frigider.
Într-un castron mic, amestecați uleiul și usturoiul. Separați straturile fiecărei pâine pita tăind marginile cu cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie pentru a forma 2 runde.
Periați partea superioară a fiecărei runde de pita cu amestec de ulei.
Se pune pe grătar la foc mediu. Gatiti 2 pana la 3 minute, intorcand o data, pana se rumeneste usor si crocant.
Serviți chipsuri calde de pita cu salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!