Salsa de Mango a lui LaWanna pe fileuri de Tilapia
Salsanul de Mango al lui LaWanna pe fileurile de Tilapia necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 312 calorii, 36g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $ 4.95 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână file de tilapia, ananas, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Încercați File de somon la grătar cu Salsa de Mango-castraveți, Tilapia cu Salsa de Mango, și Tilapia la grătar cu Salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, aruncați împreună ananasul, căpșunile, fructele kiwi, mango, roșiile, coriandrul și oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pulverizați o tigaie cu spray de gătit și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Presărați fileurile de tilapia cu amestec de piper condimentat și prăjiți până când peștele devine alb și opac, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.