Salsa de fasole neagră cu chipsuri exotice de fructe și legume
Salsa de fasole neagră cu chipsuri exotice de fructe și legume este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 102 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, chipsuri de legume rădăcinoase, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de fasole neagră-Avocado cu chipsuri de Tortilla coapte acasă, Salsa De Fructe Și Fasole Neagră, și Supă de fasole neagră cu salsa de fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 8 ingrediente și se ornează cu cilantro, opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
2
Se serveste cu chips-uri de patlagina si chips-uri de legume rădăcină pentru scooping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Legume
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.