Salsa de fasole neagră cu chipsuri exotice de fructe și legume

Salsa de fasole neagră cu chipsuri exotice de fructe și legume
Salsa de fasole neagră cu chipsuri exotice de fructe și legume este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 102 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, chipsuri de legume rădăcinoase, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de fasole neagră-Avocado cu chipsuri de Tortilla coapte acasă, Salsa De Fructe Și Fasole Neagră, și Supă de fasole neagră cu salsa de fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 8 ingrediente și se ornează cu cilantro, opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2
Se serveste cu chips-uri de patlagina si chips-uri de legume rădăcină pentru scooping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De LegumeChipsuri De Legume
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista