Salsa de fasole neagră cu chipsuri exotice de fructe și legume
Salsa de fasole neagră cu chipsuri exotice de fructe și legume este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 102 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, chipsuri de legume rădăcinoase, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de fasole neagră-Avocado cu chipsuri de Tortilla coapte acasă, Salsa De Fructe Și Fasole Neagră, și Supă de fasole neagră cu salsa de fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 8 ingrediente și se ornează cu cilantro, opțional.
Se serveste cu chips-uri de patlagina si chips-uri de legume rădăcină pentru scooping.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."