Salsa de fasole neagră
Salsa de fasole neagră ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 57 de cenți per porție. Acest aperitiv are 212 calorii , 7 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Un amestec de chipsuri tortilla, suc de lămâie, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 33% . Salsa de fasole neagră și de mazăre cu ochi negri , salsa de fasole neagră și salsa de fasole neagră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea, rezervând 1 lingură de lichid. Într-un castron, combinați sucul de lămâie, jumătate din fasole și lichidul de fasole rezervat. Pasați până la omogenizare. Se amestecă fasolea rămasă, coriandru, ceapă, usturoi, roșii și sare.
Serviți cu chipsuri tortilla.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca La Marca. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![La Marca]()
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.