Avocado Salsa (Guasacaca) este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 42 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ardei jalape, sos de piper, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Salsa De Avocado (Guasacaca), Guasacaca (Salsa De Avocado), și Guasacaca - Salată De Avocado Venezueleană.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor amestecul. Acoperiți și refrigerați 3 ore. Amestecați avocado și ingredientele rămase chiar înainte de servire.
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.