Salsa Carne De Vită Biscuit Coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să coaceți biscuiți de vită Salsa. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 221 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă verde, carne de vită măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită ' n ' Biscuit coace, Spanac Carne De Vită Biscuit Coace, și Biscuit-Topped Tomate-Carne De Vită Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de metri pătrați, 9x9x2 inci, cu spray de gătit. Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu-mare 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă salsa.
Răspândiți amestecul de carne de vită în tigaie.
Se amestecă amestecul Bisquick, laptele, ceapa și brânza într-un castron mediu până se formează aluat moale. Aruncați aluatul cu 12 linguri peste amestec în tigaie.
Coaceți descoperit aproximativ 25 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în biscuiți iese curată.