Salata mexicană fierbinte a mamei

Salata mexicană fierbinte a mamei
Salata mexicană fierbinte a mamei este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 659 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână ceapă, salată iceberg, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Fierbinte De Pui, Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită, ceapa, ardeiul gras, usturoiul și chimenul într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana cand hamburgerul se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți orice exces de grăsime.
3
Amestecați brânza, ardeii iute verzi și sosul de roșii în amestecul de vită. Gatiti 5 minute sau pana cand branza este topita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Împărțiți în mod egal salata verde între plăcile de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
5
Se toarnă amestecul de carne și brânză peste salată și se ornează cu roșii tocate și chipsuri de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista