Salata Halloumi de castraveți Ripe cu note de lemn dulce
Salata Halloumi de castraveți Ripe cu note de lemn dulce este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, cățel de usturoi, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Ton Cu Măsline Coapte Și Anghinare, Salată de ton de anghinare și măsline coapte, și Salata de miere Ripe cu sos de semințe de Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, uscată, antiaderentă, prăjiți semințele de fenicul la foc mediu, agitând tigaia de câteva ori, până când sunt parfumate, 2 până la 3 minute.
Transferați într-un vas mic. Porniți focul la mediu, adăugați Halloumi și rumeniți pe ambele părți, rotind o dată, aproximativ 4 minute în total. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Bateți uleiul, oțetul și usturoiul într-un castron mediu de servire. Se condimentează cu sare și piper.
Rulați o lingură mică (o lingură de grapefruit zimțată funcționează bine) pe lungimea fiecărei jumătăți de castravete, făcând un tunel și răzuind membrana fără semințe. Feliați castravetele în jumătăți de lună groase de 1/2 inch.
Se adaugă în vinaigretă împreună cu tarhonul și semințele de fenicul prăjite. Rupeți brânza în bucăți neregulate și aruncați deasupra.
Aruncați ușor pentru a acoperi. Reglați condimentele după gust și serviți imediat.