Salata de grădină Gazpacho ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 35 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru vara. Un amestec de oțet de cidru, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu un scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de paste Garden Gazpacho, Garden Gazpacho și Garden-Fresh Gazpacho.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru dressing.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Se toarnă peste legume și se amestecă. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 1 oră.
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.