Salata de fasole verde

Salata de fasole verde
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Salata de fasole verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 60 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție conține 112 calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsimi . Dacă aveți ulei de măsline, fasole verde, ou fiert tare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62% . Salata de fasole verde de migdale , Salata de fasole verde proaspata si rosii cu sos cremos de usturoi si Salata de fasole verde si cartofi cu vinegreta Dijon sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gătiți, descoperit, timp de 8-10 minute sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete MiciRosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
2
Scurgeți și puneți imediat fasolea în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete MiciRosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
3
Scurgeți și uscați.
4
Puneți într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, muștarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Se toarnă peste fasole și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete MiciRosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
7
Adăugați roșia, ceapa, pătrunjelul și caperele; aruncă ușor. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, stropiți cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista