Salata de conopida, Broccoflower si Frisone cu masline

Salata de conopida, Broccoflower si Frisone cu masline
Salata de conopidă, Broccoflower și Frisform cu măsline este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 201 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frisincrume, ouă fierte tari, conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de conopidă și Broccofloră cu vinetă de Sherry, Fusilli cu Broccoflower, măsline și ierburi din Noul gătit Vegetarian pentru toată lumea, și Salată Mediteraneană De Broccoflower.

Instrucțiuni

1
Într-un mortar, curățați usturoiul cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se omogenizează. Se amestecă oțetul de sherry și muștarul și se transferă într-un castron mic. Bateți încet uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un castron mare, combinați broccofloarea, conopida, frise, scallions, țelină, castraveți, pătrunjel, ardei gras, măsline și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomanescuRomanescu
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați pansamentul și aruncați bine. Tăiați fin albușurile, împrăștiați-le peste salată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista