Salata Caesar I

Salata Caesar i este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 358 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de muștar măcinat, ulei de măsline extravirgin, crutoane de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar.
Instrucțiuni
Curățați bine salata verde și înfășurați în prosoape de hârtie pentru a absorbi umezeala. Dați-l la frigider până când este crocant, cel puțin 1 oră sau mai mult.
Într-un castron sau borcan combinați ulei, oțet, sos Worcestershire, sare, muștar, usturoi și suc de lămâie.
Bateți până se omogenizează bine.
Cocoloșiți oul încălzind 3 căni de apă până la fierbere. Puneți oul (încă în coajă) și lăsați să stea 1 minut.
Scoateți oul din apă și lăsați să se răcească. Odată răcit crack deschis și amestecati ou în sos.
Bateți până se amestecă bine.
Mash cantitatea dorită de hamsii si amestecati-le în sos. Dacă doriți, puneți deoparte câteva pentru garnitură.
Pentru a asambla, așezați frunzele de salată rupte într-un castron mare.
Se toarnă pansamentul deasupra și se aruncă ușor.
Adăugați brânza rasă, crutoanele de usturoi și piperul proaspăt măcinat, aruncați.