Salată verde mixtă la grătar
Salata verde mixtă la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. O porție conține 100 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă servește 12. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, romaine, andive belgiane și afine. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 54% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Salată verde Farro și smochine proaspete , Mini Tort cu fructe mixte și Enchilada vegetariană cu amestec de fasole .
Instrucțiuni
Unge andivele, romaine și cu 3 linguri ulei.
Se presară cu sare și piper.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Verdeața la grătar, neacoperită, la foc mediu timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până se încălzește.
Tăiați verdeața și puneți-le într-un castron mare de servire.
Bateți oțetul și uleiul rămas; se stropesc peste verdeata si se amesteca pentru a se acoperi. Deasupra cu afine, mere, nuci si branza.