Salată verde cu sos cremos de Salsa

Salată verde cu sos cremos de Salsa
Salata verde cu sos cremos de Salsa este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 5 porții. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 146 calorii. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de castraveți, salsa, salată romaine sfâșiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Rețete similare includ Salată Verde Cu Sos Frontera Salsa, Salată De Fasole Verde Cu Sos De Salsa, și Salată Verde Cu Pansament Cremos Feta.

Instrucțiuni

1
Combinați pansamentul și salsa; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Așezați salata pe farfurii. Sus cu castraveți și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
3
Stropiți cu amestec de pansament.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții5
Scor De Sănătate38
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista