Salată verde cu sos cremos de Salsa

Salata verde cu sos cremos de Salsa este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 5 porții. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 146 calorii. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de castraveți, salsa, salată romaine sfâșiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Rețete similare includ Salată Verde Cu Sos Frontera Salsa, Salată De Fasole Verde Cu Sos De Salsa, și Salată Verde Cu Pansament Cremos Feta.
Instrucțiuni
Combinați pansamentul și salsa; amestecați bine cu un bici.
Așezați salata pe farfurii. Sus cu castraveți și roșii.
Stropiți cu amestec de pansament.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Cuvaison Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."