Salată Triplă De Citrice Caesar
Salata triplă Citrus Caesar este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 543 calorii, 9g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food52 are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, lămâie, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Bare Triple De Citrice, Cheesecake Cu Trei Citrice, și Tort Triplu De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ceapa roșie în jumătăți de inele, puneți-le într-un Tupper și acoperiți-le cu apă și lipiți-le în frigider. Acest lucru va scoate o parte din mușcătură și le va lăsa dulci și crocante. După Poate 20 de minute, schimbați apa și puneți-le înapoi în frigider.
Se toacă usturoiul. Puneți-l într-un blender sau procesor.
Adăugați gălbenușurile de ou, coaja și sucul de lămâie, coaja de portocală (salvați portocala pentru supremes), coaja din jumătate de grapefruit și sucul de grapefruit. Adăugați și parmezanul, hamsiile, jalapeo și pătrunjelul.
Puneți blenderul în funcțiune și, în timp ce funcționează, stropiți în uleiul oilve. lăsați-l să meargă câteva minute pentru a vă asigura că totul este bine amestecat.
Turnați pansamentul într - un recipient și lipiți-l în frigider-va fi mai mult decât aveți nevoie pentru această salată, cu excepția cazului în care faceți una cu adevărat mare.
Prăjiți nucile pecan într-o tigaie și lăsați-le deoparte să se răcească.
Tăiați și clătiți romaina.
Tăiați Supremele din portocaliu. Scoateți ceapa și scurgeți-le. Bateți câte uscate doriți pentru salată (în funcție de ceapa crudă a dvs. și a oaspeților dvs. iubiți - mă, îmi place mult!)
Acum construiește-ți salata-pune romaina, portocalele și ceapa într-un castron mare și aruncă cu o cantitate generoasă de pansament.
Scoateți-l în vasul de servire și serviți cu pecanele prăjite alături (cine are nevoie de crutoane când aveți nuci prăjite?) Asta este!