Salată Tangy Tomatillo cu roșii uscate la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de tomatillo acidulată cu roșii uscate la soare. Această rețetă servește 8. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți roșiile uscate la soare cu prosoape de hârtie și tocați-le grosolan.
Transferați într-un castron mare și adăugați tomatillos, jalapeo, ghimbir, usturoi, ulei de măsline și suc de lămâie și aruncați ușor. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să stea 15 minute sau până la 4 ore. Chiar înainte de servire, adăugați cilantro.