Salată Simplă De Fasole Verde

Salată Simplă De Fasole Verde
Salata simplă de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 1002 calorii, 25g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 5 minute. Un amestec de tăiat, boabe de grâu, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Salată Simplă De Fasole Verde, Salată simplă de fasole verde cu Dressing de lămâie, și Salată Verde Simplă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță mică la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Odată ce uleiul este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și adăugați boabele de grâu, apoi puneți-le la loc pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați un vârf de sare și lăsați boabele să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați apa și gătiți până când încep să se despartă, aproximativ 45 de minute. Gust. Ar trebui să fie mestecate, dar ferme. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Între timp, aduceți o oală suficient de mare pentru a ține aproximativ 6 litri de apă, la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați sare până când apa are gust de apă de mare ușoară. Cum vei ști? Gustă o picătură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Pregătiți o baie de gheață umplând un bol, suficient de mare pentru a ține fasolea verde, cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați câteva cuburi de gheață și aliniați-le cu o strecurătoare. Amestecați fasolea verde în baia de gheață pentru a trezi orice fasole care este șchiopătată. Se strecoară și se adaugă în apa clocotită. Gatiti fasolea timp de 2 pana la 3 minute. Folosiți o lingură sau un păianjen pentru a le scoate din apă, transferându-le imediat în aceeași baie de gheață. Lăsați-i să stea în baia de gheață timp de câteva minute, învârtindu-i ușor în apă pentru a se asigura că se răcesc cu toții în apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Vermut StropitorVermut Stropitor
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Transferați fasolea verde într-un prosop de bucătărie și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Transferați-le într-un bol de servire și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Într-un castron mediu, amestecați împreună uleiul de măsline, sherry și oțetul balsamic. Condimentează pansamentul cu sare și piper, după gust și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Când sunteți gata de servit, adăugați boabele de grâu în fasole și stropiți cu vinetă. Aruncați pentru a combina și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista