Salata Satsuma necesită în jur 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă $1.19 pe portie. Această garnitură are 200 de calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola, Satsuma și fenicul, Salată asiatică de pui și Satsuma (opțiunea GF!), și Somon cu semințe lipicioase cu salată satsuma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 5 ingrediente până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Aruncați împreună verdeață mixtă de salată, ceapă și segmente satsuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime