Salata roșie de sfeclă este o vegetarian garnitură. O porție conține 250 de calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, sfeclă, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înfășurați sfecla în folie și puneți-o pe foaia de copt cu margini; coaceți 50-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
3
Se lasă să se răcească; curățați și tăiați în pene. (Dacă folosiți sfeclă conservată, tăiați-o în pene și treceți la pas )
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Sfeclă
4
Acoperiți farro cu apă și înmuiați 30 de minute; scurgere. Într-o cratiță, combinați farro, 3 căni de apă și 1/4 linguriță de sare; fierbe. Reduceți căldura și fierbeți 15-20 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Într-un castron, amestecați oțetul, uleiul, muștarul, zahărul, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare. Aruncați cu ingredientele rămase de salată, aranjând sfecla deasupra.