Salată prăjită de porumb și ridiche cu pansament cu Avocado-ierburi
Salată prăjită de porumb și ridiche cu avocado-pansamentul din plante este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână avocado, suc de lămâie, salată bibb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată prăjită de porumb și ridiche cu pansament cu Avocado-ierburi, Salată prăjită de porumb și ridiche cu pansament cu Avocado-ierburi, și Salată de ridiche cu lapte de unt-pansament cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați avocado feliat și sucul într-un castron mic; acoperiți și refrigerați. Tăiați ambele capete ale știuleților de porumb, lăsând cojile din porumb intacte.
Așezați porumbul pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie. Mișto.
Îndepărtați cojile din porumb; curățați mătăsurile din porumb.
Tăiați sâmburii din urechi de porumb; aruncați știuleții.
Rezervați 4 frunze întregi de salată. Tăiați salata rămasă pentru a măsura 4 căni.
Combinați salata tocată, amestecul de avocado, porumbul și ridichile. Se amestecă amestecul de salată în frunze de salată.
Se servește cu pansament cu Avocado.