Salată picantă tocată cu tortilla

Salată picantă tocată cu tortilla
Salata picantă tocată cu tortilla este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sos taco, încălzește salata de romaine, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată Picantă Tocată Cu Tortilla, Salată Picantă Tocată, și Salată Tocată Cu Sos Picant De Zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele salatei într-un bol, aruncați cu bucăți de tortilla. Într-un al doilea bol, combinați sosul taco, sucul de lămâie, cilantro sau pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Sos TacoSos Taco
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Bateți uleiul de măsline într-un flux lent până când pansamentul este combinat. Aruncați salata cu pansament pentru a combina și a acoperi ingredientele uniform, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista