Salată mixtă de salată, pere și brânză de capră cu sos de citrice
Salata mixtă de salată, pere și brânză de capră cu sos de citrice este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 168 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie meyer, brânză de capră, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de pere, brânză de capră și spanac cu pansament cald de arțar-slănină, Salată Verde Mixtă Cu Sos De Citrice, și Tăiței de sfeclă și pere Anjou cu slănină caldă-pansament cu fistic și brânză de capră la cuptor.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați șalotele și muștarul într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Se amestecă 1/4 cană suc de portocale și următoarele 3 ingrediente (prin piper). Adăugați treptat ulei, amestecând constant cu un bici.
Pentru a pregăti salata, combinați 2 linguri de suc de portocale și pere, aruncând pentru a acoperi.
Combinați salatele într-un castron mare.
Stropiți cu pansament; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați aproximativ 1 cană de amestec de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii de salată. Completați fiecare porție cu aproximativ 1/4 cană de pere și 1 1/2 linguri de brânză.