Salată Marocană De Morcovi

Salată Marocană De Morcovi
Salata marocană de morcovi este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână migdale prăjite, stafide aurii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Marocană De Morcovi, Salată Marocană De Morcovi, și SALATĂ MAROCANĂ DE MORCOVI CRUDI.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele pentru pansament cu biciul până se omogenizează; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați morcovii, năutul și stafidele; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
MorcovMorcov
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați pansament; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte, amestecând ocazional. Chiar înainte de servire, presărați migdale și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
MigdaleMigdale

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista