Salata libaneză stratificată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 130 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată Libaneză Stratificată, Salată Libaneză, și Salată De Pâine Libaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bulgurul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Combinați sucul, uleiul, 1 linguriță de sare și usturoiul într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Stropiți amestecul de suc peste bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Puneți uniform ceapa, roșiile, pătrunjelul, menta, mărarul, castravetele și ardeiul gras peste amestecul de bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bulgur
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Se presară cu 3/4 linguriță sare și piper negru. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 24 de ore sau până la 48 de ore înainte de servire.