Salata Jicama Romaine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 56 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chimen măcinat, jicama, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Romaine, Salată De Romaine, și Salată De Romaine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de salată, combinați romaine, jicama, roșiile și brânza. Într-un castron mic, combinați maioneza, laptele, smântâna, usturoiul, oregano, chimenul și sosul fierbinte; se amestecă ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Jicama
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.