Salată Jicama
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Jicama. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 150 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați portocale de buric, arahide, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Jicama, Salată Jicama, și Salată Jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, julienne jicama, sfecla și morcovii și combinați într-un castron mare.
Tăiați capetele portocalelor. Folosind un cuțit de decojit, îndepărtați coaja și miezul din portocale, urmând curba fructului. Felie pe fiecare parte a membranelor pentru a elimina segmentele.
Transferați segmentele portocalii în amestecul jicama.
Strângeți suficient suc din membrane într-un castron, pentru a face 1/4 cană.
Împingeți sucul de lămâie în sucul de portocale. În timp ce bateți, stropiți în ulei pentru a face vinetă netedă.
Se toarnă vinetă peste amestecul de jicama, se aruncă pentru a acoperi și se condimentează cu sare și piper.
Transferați salata jicama într-un platou și presărați cu alunele.