Salată italiană de legume cu sos cremos de usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume italiene cu sos cremos de usturoi. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Un amestec de bulbi de fenicul, muștar dijon, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sos De Salată Italian Cremos, Fără Grăsimi, Salată De Legume Rădăcinoase Cu Pansament Cremos De Hrean, și Salată Încărcată Cu Legume Cu Pansament Cremos De Mărar.
Instrucțiuni
Tăiați feniculul (rezervând frunze) și îndepărtați stratul exterior dur. Feliați subțire fenicul transversal și conopida pe lungime (1/8 inch). Feliați sparanghelul pe o diagonală (1/8 inch).
Combinați legumele într-un castron mare.
Galbenusuri, usturoi, hamsii, mustar, suc de lamaie si 1/4 lingurita fiecare de sare si piper intr-un blender. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până când pansamentul este gros și emulsionat.
Aruncați legumele cu suficient pansament pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Se presară cu frunze de fenicul.
Fontaleoni Vernaccia Disan Gimignano ' 07
* Gălbenușurile de ou din pansament nu sunt fierte. Pentru un pansament mai rapid, sigur pentru ouă, folosiți 2/3 cană de maioneză în locul gălbenușurilor și uleiului.* Legumele și pansamentul pot fi preparate cu 3 ore înainte și răcite separat (legume în pungi sigilabile căptușite cu prosoape de hârtie umede).