Salată israeliană de cuscus și porumb
Cuscusul israelian și salata de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 244 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de tei, semințe de chimen, sâmburi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește Fript Cu Pilaf De Cuscus Israelian Și Porumb, Salată De Cuscus Israeliană, și Salată Mediteraneană Israeliană De Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cuscusul într-un castron și adăugați apa clocotită. Se amestecă 2 lingurițe de sare, se acoperă bine cu folie de plastic și se lasă să stea, amestecând o dată, până când boabele sunt pline și fragede, aproximativ 1 oră.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie.
Adăugați porumbul, ceapa, coriandrul și chimenul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească.
Adăugați cuscusul în castron, împreună cu ardeiul gras, jalapeos, scallions și mentă. Într-un castron, amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul de canola, oțetul, mierea și coaja de tei.
Adăugați la cuscus și aruncați. Se condimentează cu sare și piper și se servește.