Reteta salata greceasca cu sfecla Murata " masline este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, căței de usturoi, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 141 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Salată grecească cu măsline Artizanale grecești, Salată De Sfeclă Murată, și Salată De Sfeclă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a vă face "măsline" de sfeclă murată, începeți cu cel puțin o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Sfeclă
2
Într-o oală mică sau o cratiță, amestecați oțetul, apa și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sucul de portocale, semințele de muștar și boabele de piper. Aduceți lichidul de decapare la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți la foc mic și gătiți, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Suc De Portocale
Boabe De Piper
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească cel puțin 20 de minute sau mai mult.
5
În timp ce lichidul se răcește, tăiați sfecla în cuburi de măsline și puneți-le cu usturoiul într-un recipient curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Măsline
Sfeclă
6
Când lichidul este călduț, turnați-l în recipient, acoperind sfecla. Închideți bine recipientul, dați-i 5 sau 6 shake-uri bune și lipiți sfecla în frigider pentru a se răci. În 24 până la 48 de ore, vor fi gata de mâncare și vor rămâne proaspete la frigider timp de 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
7
Odată ce sfecla ta s-a murat, este timpul să-ți prăjești ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Sfeclă
8
Puneți-le într-o tigaie și puneți-le sub broiler. Întoarceți broilerul la înălțime și verificați la fiecare 5 minute sau cam așa ceva pentru a vedea dacă pielea are vezicule și carbonizate. Apoi, folosind clești, rotiți ardeii în blister și încărcați celelalte părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pui Broiler
Clește
9
Scoateți ardeii grași din cuptor și puneți-i într-o pungă de hârtie. Închideți partea superioară și lăsați-le să se aburească timp de 15 minute. Când se răcește la atingere, glisați pielea de pe ardei și aruncați-o. Feliați fl esh orizontal în fâșii subțiri și apoi tocați în jumătate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Pentru a pregăti feniculul, tăiați tulpinile și buza de Jos din bulbii de fenicul și îndepărtați stratul exterior dacă este învinețit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
11
Tăiați becurile vertical în jumătate.
12
Așezați fl în partea fiecărei jumătăți pe o tăietură și tăiați feniculul în sulițe subțiri, în formă de semilună. Aruncați miezul dur și lăsați sulițele de fenicul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
13
Tăiați frunzele de romaine în bucăți de mușcătură și puneți-le într-un bol mare de amestecare, aruncând ușor cu oțetul de vin roșu și uleiul de măsline. Apoi, așezați ricotta, roșiile uscate la soare și semințele de fenicul într-un alt castron și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Oțet De Vin Roșu
Semințe De Fenicul
Ulei De Măsline
Brânză Ricotta
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
14
Pentru a asambla salata, întindeți romaina pe un vas sau platou de servire. Acoperiți cu rânduri de ardei verzi, fenicul, roșii, sfeclă, castraveți și ardei roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei Roșu
Castravete
Tomate
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Fenicul
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sfeclă
15
Se presară cu ricotta și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Brânză Ricotta
16
număr de sodiu: sfeclă: 64 mg pe sfeclă; fenicul: 45 mg pe 1 cană, 122 mg pe bec; ricotta cu conținut scăzut de sodiu: 24 mg pe 1/4 cană în funcție de marcă; roșie uscată: 5 mg pe porție în funcție de marcă; roșii Cherry: 7 mg pe 1 cană
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Brânză Ricotta
Fenicul
Tomate
Sfeclă
17
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt. Din cartea de bucate Limitless Low-Sodium a lui Sodium Girl: cum să pierzi sarea și să mănânci alimentele pe care le iubești de Jessica Goldman Foung. Drepturi de autor 2013 de Jessica Goldman Foung; copyright pentru copertă și fotografie interioară 2013 de Matt Armendariz. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.