Salată grecească cu sfeclă murată " măsline

Salată grecească cu sfeclă murată
Reteta salata greceasca cu sfecla Murata " masline este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, căței de usturoi, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 141 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Salată grecească cu măsline Artizanale grecești, Salată De Sfeclă Murată, și Salată De Sfeclă Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a vă face "măsline" de sfeclă murată, începeți cu cel puțin o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
SfeclăSfeclă
2
Într-o oală mică sau o cratiță, amestecați oțetul, apa și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sucul de portocale, semințele de muștar și boabele de piper. Aduceți lichidul de decapare la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți la foc mic și gătiți, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Boabe De PiperBoabe De Piper
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească cel puțin 20 de minute sau mai mult.
5
În timp ce lichidul se răcește, tăiați sfecla în cuburi de măsline și puneți-le cu usturoiul într-un recipient curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
SfeclăSfeclă
6
Când lichidul este călduț, turnați-l în recipient, acoperind sfecla. Închideți bine recipientul, dați-i 5 sau 6 shake-uri bune și lipiți sfecla în frigider pentru a se răci. În 24 până la 48 de ore, vor fi gata de mâncare și vor rămâne proaspete la frigider timp de 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
7
Odată ce sfecla ta s-a murat, este timpul să-ți prăjești ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SfeclăSfeclă
8
Puneți-le într-o tigaie și puneți-le sub broiler. Întoarceți broilerul la înălțime și verificați la fiecare 5 minute sau cam așa ceva pentru a vedea dacă pielea are vezicule și carbonizate. Apoi, folosind clești, rotiți ardeii în blister și încărcați celelalte părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
CleșteClește
9
Scoateți ardeii grași din cuptor și puneți-i într-o pungă de hârtie. Închideți partea superioară și lăsați-le să se aburească timp de 15 minute. Când se răcește la atingere, glisați pielea de pe ardei și aruncați-o. Feliați fl esh orizontal în fâșii subțiri și apoi tocați în jumătate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pentru a pregăti feniculul, tăiați tulpinile și buza de Jos din bulbii de fenicul și îndepărtați stratul exterior dacă este învinețit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
11
Tăiați becurile vertical în jumătate.
12
Așezați fl în partea fiecărei jumătăți pe o tăietură și tăiați feniculul în sulițe subțiri, în formă de semilună. Aruncați miezul dur și lăsați sulițele de fenicul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Tăiați frunzele de romaine în bucăți de mușcătură și puneți-le într-un bol mare de amestecare, aruncând ușor cu oțetul de vin roșu și uleiul de măsline. Apoi, așezați ricotta, roșiile uscate la soare și semințele de fenicul într-un alt castron și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Brânză RicottaBrânză Ricotta
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
14
Pentru a asambla salata, întindeți romaina pe un vas sau platou de servire. Acoperiți cu rânduri de ardei verzi, fenicul, roșii, sfeclă, castraveți și ardei roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
CastraveteCastravete
TomateTomate
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
FeniculFenicul
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SfeclăSfeclă
15
Se presară cu ricotta și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Brânză RicottaBrânză Ricotta
16
număr de sodiu: sfeclă: 64 mg pe sfeclă; fenicul: 45 mg pe 1 cană, 122 mg pe bec; ricotta cu conținut scăzut de sodiu: 24 mg pe 1/4 cană în funcție de marcă; roșie uscată: 5 mg pe porție în funcție de marcă; roșii Cherry: 7 mg pe 1 cană
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Brânză RicottaBrânză Ricotta
FeniculFenicul
TomateTomate
SfeclăSfeclă
17
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt. Din cartea de bucate Limitless Low-Sodium a lui Sodium Girl: cum să pierzi sarea și să mănânci alimentele pe care le iubești de Jessica Goldman Foung. Drepturi de autor 2013 de Jessica Goldman Foung; copyright pentru copertă și fotografie interioară 2013 de Matt Armendariz. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista