Salată De Verdeață Prăjită Panzanella

Salată De Verdeață Prăjită Panzanella
Salata de verdeață prăjită Panzanella ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă vegană servește 6 și costă $ 3.46 pe portie. O porție conține 376 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți kale, ulei de măsline, pâine ciabatta de o zi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Butterflied, uscat murate prăjită curcan cu legume rădăcină prăjită Panzanella, Panzanella de legume rădăcinoase prăjite cu vinetă de rodie prăjită cu ardei roșu, și Verdeață cu salată prăjită de porumb și piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați verdele tăiați pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți cu ulei de măsline și aruncați ușor. Topiți verdele cu o altă bucată de folie și închideți sigiliul. Prăjiți verdeața până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați cuburile de pâine, roșiile uscate la soare, oțetul, uleiul de măsline extravirgin, sarea și piperul într-un castron mare. Aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ciorba prăjită și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Servi.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista