Salată de varză roșie-sparanghel cu pansament Tahini

Salata de varză roșie-sparanghel cu pansament Tahini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 224 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, apă, tahini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Peste salata de varză curcubeu cu pansament Tahini-lămâie, Salată de sparanghel cu pansament tahini Turmeric, și Sparanghel Cu Pansament De Arțar Tahini.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Blanch sparanghel până când se înmoaie, se scurge și se aruncă imediat în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit. Când sparanghelul este rece, scurgeți și feliați pe diagonală în bucăți de 1 inch.
Într-un castron mic, amestecați împreună tahini, apă, suc de lămâie și usturoi. Se amestecă zahărul după gust.
Aruncați împreună sparanghel, varză roșie, ridichi, ceapă verde, feta, nuci de pin și mărar într-un castron mare.
Se toarnă pansament tahini și se amestecă pentru a se combina.