Salată de varză cu mere și Cheddar

Salata Kale cu mere și Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de mere, oțet de cidru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Salată de varză rasă și varză de Bruxelles cu măr, Cheddar ascuțit, nuci pecan și vinetă balsamică albă, Salată de mere, Cheddar alb și spanac cu vinetă de miere - cidru de mere, și O Salată De Primăvară De Varză Neagră, Dovlecei Kabocha, Brânză Cheddar, A pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, uleiul de măsline, muștarul Dijon, zahărul, piperul și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați kale și măr; aruncă. Se acoperă cu brânză cheddar albă.