Salată De Varză Și Varză De Bruxelles
Salata de varză și varză de Bruxelles este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale, suc de lămâie, varză toscană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați salată de varză și varză de Bruxelles, Salată de varză și varză de Bruxelles, și Salată de varză de Bruxelles și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie, muștarul Dijon,șalota, usturoiul, 1/4 linguriță de sare și un vârf depiper într-un castron mic. Se amestecă pentru a se amesteca; setaside pentru a lăsa aromele să se amestece.
Se amestecă varza de Bruxelles tăiată subțire și mărunțită într-un castron mare.
Măsurați 1/2 cană de ulei într-o cană. Lingură 1 lingură ulei din ceașcă într-o tigaie mică; ulei de căldură la foc mediu-mare.
Adăugați migdale laskillet și amestecați frecvent până la pete maronii aurii, aproximativ 2 minute.
Transferați piulițele pe o farfurie tapetată cu prosop de hârtie.
Presărați migdaleușor cu sare.
Bateți încet uleiul de măsline rămas în cupinto amestec de suc de lămâie. Se condimentează dressingpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: pansamentul, amestecul de varză și migdalele prăjitepot fi pregătite cu 8 ore înainte. Acoperițidressing și amestec de kale separat șise răcește. Acoperiți migdalele și lăsați să stea în camerătemperatura.
Adăugați pansament și brânză în amestecul de kale;aruncați pentru a acoperi. Se condimentează ușor cu sare șipiper.