Salată De Ton La Grătar
Salata de ton la grătar este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 326 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de verdeață de salată ruptă, roșii cherry, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Salată De Ton La Grătar, Salată De Ton La Grătar, și Salată de ton ars cu Herbes de Provence, cartofi Fingerling la grătar, sare afumată Hickory și salată de sparanghel ras.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați tonul într-un vas de sticlă. Pregătiți vinaigreta amestecând împreună vinul, uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, rozmarinul, piperul, sarea și usturoiul.
Se toarnă 2 linguri peste pește și se întoarce la strat. Marinați 15 până la 30 de minute, întorcându-vă o dată. Rezervați vinaigreta rămasă pentru sosul de salată.
Înveliți grătarul cu spray de gătit și puneți-l pe grătar pentru a încălzi 1 minut.
Așezați tonul pe grătar de 4 până la 6 inci peste cărbuni fierbinți. Acoperiți cu capac sau cort cu folie. Gatiti, intorcand o data, doar pana cand tonul incepe sa se descuameze usor atunci cand este testat cu furculita, aproximativ 7 minute. Aruncați marinada.
Aranjați salata verde pe 4 farfurii.
Așezați tonul fierbinte pe verdeață și adăugați roșii cherry. Amestecați vinaigreta rămasă și stropiți peste salate.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.