Salata de tăiței de orez cu nucă de Cocos-Mango este o vegan felul principal. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 649 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, ulei de arahide, caju și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată de tăiței de orez cu Mango și mazăre de zăpadă, Salată de orez cu Mango și nucă de cocos, și Salată de Mango, pui și orez brun cu sos de nucă de cocos-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sucul de lămâie, usturoiul, agavele sau zahărul și sarea într-un castron mare și bateți pentru a amesteca. Continuați să bateți în timp ce stropiți în ulei până când este complet încorporat; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Usturoi
0,5 Lingurita Sare
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați o strecurătoare pe o farfurie lângă aragaz și aveți la îndemână o pereche de clești sau un skimmer de păianjen.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Skimmer
Soba
Clește
3
Combinați laptele de cocos și apa într-o cratiță medie și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați tăiței și gătiți exact 3 minute (cel mai bine este să folosiți un cronometru). Folosiți skimmerul sau cleștele pentru a le ridica (lăsând oala pe foc) și transferați-le în strecurătoare. (Vor fi vizibil al dente.) Agitați strecurătorul peste farfurie pentru a scurge și usca tăiței, apoi transferați-i direct în marinada din vas. Întoarceți și ridicați cu clești și/sau o furculiță pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Paste
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Skimmer
Bucătărie Timer
Clește
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Întoarceți strecurătorul pe farfurie (golit de orice apă) lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Soba
6
Adăugați fasolea verde în amestecul fierbinte de apă-lapte de cocos. Gatiti-le aproximativ 5 minute, sau pana cand sunt fragede. Folosiți skimmerul sau cleștele pentru a le ridica în strecurătoare pentru a se scurge. Puteți salva bulionul de nucă de cocos pentru a vă face o mică gustare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Fasole Verde
Nucă De Cocos
Bulion
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Skimmer
Clește
7
Adăugați fasolea verde (este în regulă dacă sunt încă fierbinți) împreună cu ceapa roșie murată în amestecul de tăiței, amestecând ușor până se combină. (Folosiți o furculiță pentru a apuca ceapa, lăsând lichidul în urmă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Ceapă Roșie
Paste
Ceapă
8
Lăsați salata să se răcească la temperatura camerei, apoi adăugați castravetele și morcovul. Acoperiți și răciți până la timpul de servire; timpul optim de marinare-răcire este de aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Morcov
9
Amestecați mango, menta și majoritatea cajuilor cu puțin timp înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Mentă
10
Serviți acoperit cu restul de caju și orice combinație a îmbunătățirilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
11
Accesorii Opționale
12
Jalape tocate, împrăștiate prin * atingere de coajă de tei amestecată pentru a-i da mai mult zing * pene de tei * nucă de cocos prăjită neîndulcită deasupra * busuioc proaspăt tocat (obișnuit sau thailandez) și/sau coriandru deasupra * pastă de Chili sau Sriracha pe lateral
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Neîndulcită
Pastă De Chili
Busuioc Proaspăt
Pană De Var
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz
Sriracha
13
Gustare Mică De Supă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
14
Nu aruncați lichidul de gătit rămas cu nucă de cocos. În schimb, transformați-o într-o gustare a bucătarului adăugând mici atingeri de suc de lămâie, zahăr, sare și usturoi și o frunză de busuioc ruptă. Sorbiți fericit în timp ce terminați rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Suc De Lămâie
Nucă De Cocos
Usturoi
Zahăr
Sare
15
Retipărit cu permisiunea Heart of the Plate: rețete vegetariene pentru o nouă generație de Mollie Katzen. Drepturi de autor pentru 2013 de tante Malka; fotografii și ilustrații pentru 2013 de tante Malka. Publicat de Houghton Mifflin Harcourt.