Salată de sparanghel prăjită cu naut și cartofi

Salată de sparanghel prăjită cu naut și cartofi
Salata de sparanghel prăjită cu năut și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 344 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Năut Prăjit Și Condimentat Și Cartofi Dulci, Cartofi dulci prăjiți lent cu năut picant de usturoi și sos de brânză albastră, și Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați într-un castron mare de servire împreună cu nautul. În timp ce cartofii se gătesc, întindeți sparanghelul pe o foaie de copt și presărați ceapa peste el. Într-un colț al foii, așezați cățelele de usturoi necojite. Prăjiți până când sparanghelul este fraged, dar încă crocant, aproximativ 15 minute, amestecând o dată după 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți din cuptor. Puneți usturoiul deoparte să se răcească câteva minute și puneți sparanghelul în vasul cu cartofii. Când usturoiul este rece, curățați-l și puneți-l într-un castron mic. Puneți-l bine cu o furculiță; apoi amestecați sosul de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se toarnă pansamentul peste sparanghel și se amestecă ușor pentru a se combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiPaști
Revista