Salată de sparanghel cu sos de fasole Fava

Salată de sparanghel cu sos de fasole Fava
Salata de sparanghel cu sos de fasole Fava este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fasole fava tânără în păstăi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, Salată de mazăre, sparanghel și fasole Fava, și Salată de fasole și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere. Între timp, clătiți sparanghelul; rupeți și aruncați capetele dure ale tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați sparanghelul în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie când este străpuns, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgeți și aranjați pe un platou sau farfurii.
4
Într-un castron mare, amestecați 1 lingură ulei de măsline și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați salată și roșii; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
6
Se adaugă sare și piper după gust. Aranjați salata alături de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
În tigaie, la foc mediu, amestecați usturoiul în restul de 6 linguri de ulei până se limpezește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați fasole decojită și 2/3 cană de apă; acoperiți și fierbeți la foc mic până când fasolea este foarte moale când este presată, 7 până la 12 minute. Mash cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
9
Scoateți de pe foc și împingeți amestecul printr-o strecurătoare de sârmă; aruncați piei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Puneți pasta de fasole în tigaie la foc mic și amestecați până la fierbinte, 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Se ia de pe foc, se adaugă brânză și se amestecă până se topește. Sosul trebuie să fie suficient de subțire pentru a lingura peste sparanghel. Dacă este necesar, adăugați puțină apă fierbinte (2 până la 4 linguri) la subțire; nu întoarceți sosul la căldură sau brânza va deveni granulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
13
Puneți sosul cald peste sparanghelul cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista