Salată de sparanghel cu sos de fasole Fava
Salata de sparanghel cu sos de fasole Fava este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fasole fava tânără în păstăi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, Salată de mazăre, sparanghel și fasole Fava, și Salată de fasole și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere. Între timp, clătiți sparanghelul; rupeți și aruncați capetele dure ale tulpinii.
Adăugați sparanghelul în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie când este străpuns, 3 până la 4 minute.
Scurgeți și aranjați pe un platou sau farfurii.
Într-un castron mare, amestecați 1 lingură ulei de măsline și oțetul.
Adăugați salată și roșii; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Se adaugă sare și piper după gust. Aranjați salata alături de sparanghel.
În tigaie, la foc mediu, amestecați usturoiul în restul de 6 linguri de ulei până se limpezește, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fasole decojită și 2/3 cană de apă; acoperiți și fierbeți la foc mic până când fasolea este foarte moale când este presată, 7 până la 12 minute. Mash cu un masher de cartofi.
Scoateți de pe foc și împingeți amestecul printr-o strecurătoare de sârmă; aruncați piei.
Puneți pasta de fasole în tigaie la foc mic și amestecați până la fierbinte, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă brânză și se amestecă până se topește. Sosul trebuie să fie suficient de subțire pentru a lingura peste sparanghel. Dacă este necesar, adăugați puțină apă fierbinte (2 până la 4 linguri) la subțire; nu întoarceți sosul la căldură sau brânza va deveni granulată.
Se adaugă sare și piper după gust.
Puneți sosul cald peste sparanghelul cald sau la temperatura camerei.