Salata de sparanghel și fasole verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. Mergeți la magazin și ridicați fasole, busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, Salată de sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde și sparanghel.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 inch de apă la fierbere, adăugați sare apoi fasole verde, acoperiți și gătiți 2 minute, apoi adăugați sparanghel și gătiți încă 3 minute. Dacă folosiți sparanghel creion, albiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Sparanghel
Apă
Sare
2
Scurgeți bine și șoc rece legume în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Apă
3
Scurgeți legumele pe prosoape de bucătărie curate pentru a se usca complet. Tăiați subțire fasolea verde pe lungime într-un unghi; îngrămădiți-le împreună și treceți cuțitul prin ele tăindu-le în bucăți de 2 inci. Înjumătățiți sparanghelul pe lungime dacă este mai gros, lăsați-l în fusuri dacă este subțire, apoi tăiați sulițele în bucăți de 2 inci într-un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Legume
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Cuțit
4
Combinați fasolea, sparanghelul, 1/2 cană de pătrunjel și ceapa într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Pătrunjel
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați coaja de lămâie și sucul, rămânând 1/2 cană de pătrunjel și ierburi într-un robot de bucătărie cu brânză. Porniți procesorul și transmiteți în flux ulei de măsline extravirgin. Condimentați pansamentul cu sare și piper și turnați peste salată. Condimentați roșiile feliate cu sare și garnisiți salata cu ele.