Salată de spanac cu Kasha și fasole neagră
Salata de spanac cu Kashan și fasole neagră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 25 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, fasole, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de spanac cu Kashan și fasole neagră, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Kasha Varnishkes-Kashan și arcuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă albușul de ou și kasha până se amestecă.
Încălziți tigaia antiaderentă medie grea la foc mediu.
Adăugați amestecul kasha; gatiti si amestecati 3 min. sau până când amestecul este gătit uscat și boabele de kasha s-au separat. Se amestecă în apă; se aduce la fierbere. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când apa este absorbită și kasha este fragedă.
Spoon kasha în castron mediu.
Adăugați fasolea și ceapa; se amestecă ușor.
Acoperiți platoul cu spanac; se acoperă cu amestec de kasha, brânză și ardei.