Salată de spanac și țelină cu vinetă de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac și țelină cu vinaigretă de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $1.38 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, tulpini de țelină, Frico asiago-piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de spanac și Radicchio cu vinetă de lămâie, Salată de spanac cu somon afumat, crutoane de covrigi totul și vinaigretă cu capere de lămâie, și Salată de țelină rasă cu vinetă de rubarbă.
Instrucțiuni
Combinați țelina și spanacul într-un castron mare.
Stropiți ulei de măsline și suc de lămâie; presărați generos cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între 6 plăci. Completați fiecare cu 2 Asiago-piper Frico.
Un mandoline, v-slicer sau alt instrument plat de tip slicer cu o lamă ascuțită face o muncă ușoară de feliere subțire a tulpinilor de țelină. Găsiți unul la surlatable.com.