Salată de somon afumată la cald cu un sos de lămâie cu ardei iute

Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare americană. Încercați să faceți acasă salată de somon afumat la cald cu un pansament cu lămâie chilli. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1341 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ridiche, ulei de măsline, frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Somon afumat fierbinte cu salată de fenicul și maioneză de lămâie, Salată nordică cu somon afumat și sos de lămâie-mărar, și Spaghete de somon afumat cu ardei iute și lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în apă sărată timp de 10 minute până se înmoaie, adăugând vârfurile de sparanghel pentru ultimele 2 minute de gătit.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Bateți împreună ingredientele pentru sosul de salată. apoi condimentează după gust.
Într-un castron mare, aruncați împreună cartofii, sparanghelul, frunzele de salată, ierburile și ridichile.
Adăugați două treimi din pansament, amestecați bine prin salată, apoi întindeți salata pe un platou mare. Rupeți somonul afumat fierbinte în bucăți mari, apoi împrăștiați deasupra împreună cu ceapa de primăvară. Finalizați turnând pansamentul rămas deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.