Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de somon și spanac la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 392 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, muștar de miere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Spanac Cu Somon La Grătar, Salată de somon și spanac la grătar cu sos de piersici, și Somon la grătar cu spanac și sos de mărar cu iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Pentru a pregăti salata, stropiți sucul de lămâie peste fileuri; se presara cu 2 lingurite piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper
4
Așezați fileurile, cu pielea în sus, pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Îndepărtați pielea din fileuri; aruncați.
6
Adăugați spanac în vinetă în castron; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați 2 căni de amestec de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; aranjați 1 file și 6 felii de portocale deasupra verdețurilor.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.