Salata de somon și paste la grătar cu muștar de miere este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 547 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, dovlecei, paste fusilli și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon la grătar cu muștar de miere cu linte Puy, File de somon la grătar cu sos de miere-muștar, și Miere de muștar somon la grătar sau fripturi de ton.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Periați somonul cu aproximativ 2 linguri de pansament. Într-un castron mare, aruncați ardeii grași, dovleceii și 1 lingură de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați legumele în coșul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Adăugați legume la grătar. Acoperiți și grătați somonul și legumele la foc mediu 10 până la 15 minute, agitând coșul de grătar pentru a transforma legumele ocazional, până când fulgii de somon ușor cu furculița și legumele sunt crocante-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Clătiți cu apă rece; scurgere. Într-un castron mare, amestecați pastele, legumele și aproximativ 1/4 cană de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Aranjați salata verde pe 4 farfurii. Se acoperă cu amestec de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Paste
8
Așezați somonul pe paste și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Somon
Paste
9
Stropiți fiecare porție cu 2 până la 3 linguri de pansament.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.