Salată de somon și Grapefruit la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon și Grapefruit la grătar. O porție conține 307 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână piper, file de somon, secțiuni de grapefruit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Salată de somon și Grapefruit la grătar cu vinaigretă de portocale de sânge, Somon glazurat Balsamic și Grapefruit la grătar, și Somon afumat cu salată de grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați sucul de portocale, șalota, mierea, uleiul, muștarul, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper cu biciul până se omogenizează bine; pus deoparte.
Presărați somonul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Periați cu atenție uleiul pe grătar. Pulverizați feliile de somon și ceapă cu spray de gătit.
Puneți somonul și ceapa pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 10 minute, intorcand o data, pana cand fulgii de peste usor cu furculita si ceapa sunt fragede.
Îndepărtați pielea de pește.
Tăiați ceapa în bucăți de mușcătură; rupeți peștele în bucăți. Împărțiți verdeața de salată între farfuriile de servire; se acoperă cu secțiuni de grapefruit, ceapă și pește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.