Salată de sfeclă roșie" fierbinte " cu pâine prăjită cu brânză de capră

Salata de sfeclă roșie "fierbinte" cu pâine prăjită cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, piper cayenne, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată de nectarină cu pâine prăjită cu brânză de capră, Salată de Frisee și mere verzi cu pâine prăjită cu brânză de capră, și Salată de sfeclă cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți sfecla cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Transferați sfecla pe o farfurie și lăsați-o să se răcească, apoi curățați-o și tăiați-o în zaruri de 1/2 inch. Rezervați 2 căni de lichid de gătit în cratiță.
Adăugați siropul de arțar în tigaie și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute. Se amestecă sfecla și cayenne și se fierbe la foc moderat până când sfecla este dulce și fierbinte, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați sfecla pe o farfurie. Se fierbe lichidul de gătit până se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute. Întoarceți sfecla în tigaie și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mic, bateți 2 linguri de sirop de sfeclă cu oțetul, uleiul de măsline și usturoiul și condimentați cu sare.
Întindeți fiecare pâine prăjită cu 2 lingurițe de brânză de capră; se presară cu semințe de mac.
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu sfecla și vinaigreta. Mound salata pe plăci, setați toasturile de brânză de capră alături și serviți.