Salată de sfeclă roșie, fasole și feta

Salată de sfeclă roșie, fasole și feta
Salata de sfeclă roșie, fasole și feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 550 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,85 USD pe porție. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fasole largă, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Feta De Sfeclă Roșie, Salată Feta și sfeclă roșie, și Salată de sfeclă roșie, feta și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea conform instructiunilor pachetului, apoi scurgeti-le si improspatati-le in apa rece. Dacă aveți timp, îndepărtați pielea de pe fasole cu degetele, aceasta este o treabă fiddly, dar merită efortul, deoarece pielea poate fi destul de dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Adăugați șalota tocată și usturoiul feliat și prăjiți un minut sau două la foc mediu până devine auriu pal. Se amestecă rozmarinul tocat, apoi se răstoarnă în sferturile de sfeclă roșie și se amestecă ușor timp de 3-4 minute, astfel încât aromele să se amestece la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Ridicați sferturile de sfeclă roșie și puneți-le într-un castron împreună cu frunzele de salată. Se amestecă oțetul și uleiul de măsline rămas în sucurile de tigaie, apoi se toarnă peste sfecla roșie și frunzele de salată. Aruncați ușor pentru a amesteca. În cele din urmă, chiar înainte de servire, aruncați fasolea și cuburile de brânză feta și gustați pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista