Salată de sfeclă prăjită cu nuci confiate

Salata de sfeclă prăjită cu nuci confiate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1035 calorii, 17g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sfeclă chiogga, oțet de sherry, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu nuci confiate, Salată de sfeclă prăjită cu Avocado, brânză de capră și nuci confiate cu vinetă de miere Dijon, și Salată de sfeclă și brânză de capră cu nuci confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-o tigaie, aruncați sfecla cu sarea, piperul, 3 linguri de oțet de sherry și 3 linguri de ulei de măsline. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 1 oră.
Scoateți sfecla din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Folosind mai multe prosoape de hârtie și cu mănuși de cauciuc, curățați pielea de pe sfeclă, păstrând sfecla galbenă și roșie separată. Cubați sfecla roșie pe o tăietură căptușită cu hârtie pergament în bucăți de 1/2 inch. Se pune într-un castron și se lasă deoparte. Repetați cu sfecla galbenă și puneți-o într-un castron separat.
Coborâți temperatura cuptorului la 300 de grade F.
Într-o cratiță de dimensiuni medii, aduceți apa, zahărul și nucile la fiert la foc mediu.
Scurgeți nucile și puneți-le pe o tigaie tapetată cu pergament ușor uns.
Se coace la cuptor până se prăjește bine, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Împărțiți șalotele și cimbru între sfecla roșie și galbenă.
Condimentează fiecare set de sfeclă cu oțet de sherry, ulei de măsline, sare și piper. Aranjați sfecla pe un platou mare de servire, păstrând sfecla separată pentru prezentare. Se acoperă cu brânză de capră mărunțită și nuci confiate.