Salată de sfeclă, fenicul și jicama cu sos de nuci de Macadamia
Salata de sfeclă, fenicul și jicama cu sos de nuci de Macadamia este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 1 porții cu 330 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, coajă de tei, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sfeclă prăjită și salată de jicama cu sos de arahide Jalapeno, Salată de fenicul, sfeclă și citrice cu sos de iaurt, și Salată de sfeclă, fenicul și rucola cu sos de Chili Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, măcinați fin macadamiile.
Adăugați ingredientele rămase și pulsați până devin cremoase; adăugați mai multă apă, 1/2 linguriță la un moment dat, pentru a se subția după dorință.
Transferați pansamentul într-un castron.
Adăugați legumele și condimentați cu sare și piper. Aruncați bine și serviți.